popup close

Career

UT Challenge 2020

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the UT Challenge by uploading your C.V. and share it directly with partners of your own interest, while being notified of interesting career opportunities.

As of February 17, career opportunities of our partners will be displayed on this page.

Gasunie is recruiting management trainees

Zet je in voor de toekomst van Nederland! Ben jij maatschappelijk betrokken? En heb jij de ambitie om je in te zetten voor de toekomst van Nederland? Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar talentvolle Management Trainees, die een leidende rol kunnen spelen in de energietransitie. Wij zijn als bedrijf hárd in ontwikkeling en dragen volop bij aan de energietransitie op het gebied van waterstof, groen gas, warmte en CCUS. Wij zoeken verbinders, kartrekkers en aanjagers die hierin het verschil kunnen maken.
Read more

Check out our open positions!

We offer careers with responsibility in an innovative, ambitious and international company. Check our careers website for an up to date overview of our vacancies.
Read more

Trainee Patent Attorney

Heb jij net je master in een technische richting behaald of je PhD afgerond, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Wil jij je kennis breder inzetten dan alleen binnen techniek en wetenschap? Verdiep jij je graag in de nieuwste technologische ontwikkelingen? Vind je taal, recht en consultancy ook interessant? En zie jij de uitdaging om innovaties optimaal te laten renderen? Dan is de functie Trainee Patent Attorney je op het lijf geschreven!
Read more